In order to see this content you will have to install Flash Player, or turn 'on' java script support of your browser.

MetalHeaven Варна

METAL HEAVEN е най-добре заредения Metal Shop във Варна с най – Ниските цени и Най - големия асортимент от стоки и аксесоари , които предлага.
Магазинът се отличава и с невероятно дизайнерско готик – дарк оформление, проектирано, рисувано и изработено по специална поръчка на METAL HEAVEN. Като пример можем да упоменем във вътрешната част на магазина върху тавана е изработен ковчег, от който излизат прилепи, черепи и образ на смърта с косата. В средната част на помещението са изобразени котката – прилеп рекламното лице на METAL HEAVEN, която наднича от тавана със зловещия си поглед . И това са само една част от впечатляващите декори на магазина. Смеем да твърдим, че това е най – направения и зареден Metal Shop в България към момента.
Екипът на Metal Heaven се старае да Ви предложи най – доброто качество на най – ниските цени на пазара. Асортиментът на магазина ЕЖЕСЕДМИЧНО се обновява с най - новите стоки внос от над 15 държави както и от България.
Една голяма част от стоките продавани в магазина може да бъдат открити само и Единствено при нас в България и при това на единични бройки, което ги прави Уникални.
Магазинът предлага огромен асортимент на Пънк, Готик, Емо, Рокерски и Heavy Metal стоки и аксесоари, както и много добро обслужване на клиентите си.

МАГАЗИНЪТ РАБОТИ ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТ 10.30 до 18.00 часа ! ! ! В неделя клиентите на магазина с автомобили спокойно могат да намерат място за паркиране до него на улица – Архимандрит Филарет.

Това са една част от стоките, които предлагаме:

Официален Представител за България на Испанската марка New Rock - Номер 1 в света на Ъндърграунд модели обувки. Разполагаме с над 500 налични чифта обувки, кубинки, ботуши на New Rock в България в наличност и с доставка до 24 часа. При нас ще намерите ексклузивни модели(единствени в света) изработени по специална поръчка на Метъл Хевън. Подържаме ежедневна връзка с фабриката на New Rock в Испания и сме в състояние да изпълним всяка индивидуална поръчка в най-кратък срок при това на най-добрата за вас цена. Целта на Метъл Хевън е да останите на 100% доволни и отново да се върнете при нас за New Rock обувки.

Кубинки с метално бомбе, естествена кожа, 10 дупки – 99.90 лева.
Немска Кубинка с Метално бомбе с четиринадесет дупки и четири здрави метални катарамки изработени от естествена телешка кожа, страничен черен цип. Черни Обувки с метално бомбе и четири дупки за 88 лева.

Различни модели кубинки, дамски и мъжки обувки, боти, каубойски ботуши, моторджийски кубинки, готик – метъл кубинки и обувки на легендарната Испанската Ъндърграунд марка NEW ROCK над 500 налични чифта с доставка до 24 часа.

Официален дистрибутор за Варна и региона на спрейовeте МONTANA - CANS – Оригиналната Немска Монтана.
Спрейове за Графити МONTANA CANS (Немската) – 7.30 лева(цената е с включена дюза и капачката)една от най-Качествените марки на пазара.
Спрейове за Графити, Маркери, Пълнители, Консумативи на Немската фирма MOLOTOW - също една от най-Качествените марки на пазара с над 100 различни цвята.
Спрей за Графити на MOLOTOW 400 ml. само за 5.99 лева

Везани нашивки над 750 различни модела - МАКСИМАЛЕН ИЗБОР
Везани нашивки над 60 различни модела по 1 лева
Чаши над 100 различни модела - МАКСИМАЛЕН ИЗБОР
Накитници и Нашийнищи от Естествена кожа с Перфектна изработка - над 600 различни модела с цени от 6,8 и 10 лева. - МАКСИМАЛЕН ИЗБОР
Мешки с щампи – над 180 модела - 10 лева! МАКСИМАЛЕН ИЗБОР
Мешки с щампи – над 30 модела - 6 лева! МАКСИМАЛЕН ИЗБОР
Раници над 40 модела - 20 лева.
Гривни с лепки и накитници от кожа над 800 модела с цени от 2 до 3 лева.
Значки над 1000 модела по 0.50 стотинки.
Значки над 2000 модела по 1 лев.
Супер Яки Катарами за Колани над 250 различни качествени модела Токи.
Връзки за обувки над 500 различни модела - МАКСИМАЛЕН ИЗБОР

Атрибути за пушени – Наргилета, въглени, Аромати, станьоли, Лули – всякакви видове – (дървени,метални,стъклени,алуминиеви) ,Бонгове – Максимален избор от цветове и модели, машинки за цигари, хартийки – всякакви видове – от пресован тютюн, ароматни (кокос,портокал,манго,шоколад,череша,ягода,мед), Табакери, машинки за пълнени на цигари, Кухи цигари. - МАКСИМАЛЕН ИЗБОР

Номер 1 в разнообразие от бижута за тяло: обеци за Език, Флешове, Разширители, обеци за Пъп, обеци за Нос, обеци за Вежда, обеци за уши, имитация на Флеш. Всички обеци са директен внос от USA и от Германия и качеството им е гарантирано.

Рокерски якета от Естествена кожа - всякакви размери и модели, Кожени панталони и Елеци от Естествена кожа, Оригинални Немски Бомбери – черни,зелени,бял камуфлаж, Пръстени Готик – с черепи,с дяволи, със смърта, Кърпи за глава, Гърбове, Зимни шапки , Шапки с козирка с различни бродерий и много други интересни стоки и аксесоари.

Ку-Ку магазин във Варна – В мЕтЪл ХеВъНа се предлагат Ку-Ку стоки и аксесоари – закачки, щуротийки, простотийки, номерца, Маски и други подобни тъпотийки от Ку-Ку мЪгЪзините.

Metalshop ,,METAL HEAVEN''
Варна
ул.Воден 10
(на ъгъла с ул.Филарет)
Работно време:
Всеки ден
От 10:00 до 20:00 часа
НЕДЕЛЯ от 10:30 до 18:00 часа
GSM: 0894 692412
e-mail: metalheavengroup@abv.bg

Можете да споделите с нас - управителите на Хевъна относно какво не ви харесва , какво искате да променим и какво желаете да видите в магазин METAL HEAVEN още както и да изкажете вашите оплаквания и похвали относно персонала който Ви обслужва на този e-mail : metalheavengroup@abv.bg

Бъди различен, бъди Уникален, направи своя Избор в Metal Shop METAL HEAVEN.

Влезте в акаунта си