In order to see this content you will have to install Flash Player, or turn 'on' java script support of your browser.

MetalHeaven София

Meтъл шоп METAL HEAVEN е най-добре Зареденият в метъл магазин в София, с огромен асортимент от стоки и аксесоари.

Работно време на магазин Метъл Хевън в София
ул.Раковска 187
(След френската гимназия в посока НДК)
Работно Време:
Всеки ден
От 10:00 до 20:00 часа
НЕДЕЛЯ от 10:30 до 18:30 часа
GSM: 0894 692409

Екипът на Metal Heaven се старае да Ви предложи най – доброто Качество на най – Ниските цени на пазара. Асортиментът на магазина ежеседмично се обновява с най - новите стоки внос от над 15 държави както и от България.
Една голяма част от стоките продавани в Хевъна могат да бъдат открити Само и Единствено при нас и при това в единични бройки, което ги прави Уникални.
Магазинът предлага огромен асортимент на Готик, Емо, Пънк, Рокерски и Heavy Metal стоки и аксесоари, както и добро обслужване на клиентите си. Голяма част от клиентите ни са на възраст между 20 и 45 години който разбират и държат на Качеството на продуктите.
Целта на магазина е клиентите да останат максимално доволни и отново да го посетят когато имат нужда.

Това са само една част от стоките, които предлагаме в Хевъна:

Единствен Официален Представител за България на Испанската марка New Rock - Номер 1 в света на Ъндърграунд модели обувки. Разполагаме с над 500 налични чифта обувки, кубинки, ботуши на New Rock в България в наличност и с доставка до 24 часа.

Готик дрехи: Корсети от кадифе, сатен, дантела, кожа, лак, Дантелени рокли, Готик секси полички, Блузи, Якета, Готик Тениски, Готик/Пънк модели фланели с дълъг ръкав, Ластични дънкита с ципове, с бодлива тел, с черепи, Готик ръкавици и ръкавели, Дамски Готик чанти – различни и Уникални модели продавани единствено в Готик Хевъна.
Готик бижута: готик медальони, готик пръстени, готик колиета, нашийници и гривни от естествена кожа, готик фигурки, статуети, обеци и всякакви видове готик аксесоари.

Богат асортимент на дамски и мъжки Рокерски якета от Естествена кожа - различни размери и модели, Кожени якета с протектори за мотор, Рокерски якета с пламъци, с Ресни, Кожени панталони и Елеци от Естествена кожа, Каски, Рокерски колани с токи и само Катарами над 200 различни модела и ремъци за колани от Естествена кожа, Къси и дълги ръкавици за мотор, Маски за мотористи – боне, Неопренови маски с различни видове черепи, Тениски с черепи, вълци, мотори, индианци с Перфектно качество на трикото и професионална щампа със ситопечат.

Номер 1 в разнообразието от бижута за тяло в София: обеци за език, флешове за уши, разширители за уши, обеци за пъп, обеци за нос, обеци за вежда, обеци за уши, обеци за устна, имитация на Флеш. Всички обеци са директен внос от Германия, Англия, Испания, Сащ и качеството им е Гарантирано. Всеки месец получаваме най–новите модели който излизат на световният пазар.

Метъл Хевън ви предлага професионални Качествени Спрейове за рисуване на Графити на Най-Ниската цена в България от 5 лева!!!

Спрейове за Графити на МONTANA CANS – Montana Black (Немската) – голяма палитра от различни цветове.

Мешки с щампи на цени от 6 до 10 лева - Максимален избор за София.
Зелени Мешки – Войнишки, чисто Черни Мешки,
Раници с щампи над 50 модела - максимален избор,
Медальони и пръстени от Стомана 316L над 800 модела!!!
Оригинални везани нашивки над 1000 различни модела,
Оригинални гърбове за якета над 100 налични модела,
Немски качествени Бомбери - различни модели, цветове и размери.

Магазинът предлага огромен асортимент от Оригинални тениски и фланели с дълъг ръкав на Black, Death, Grind Core и Thrash банди.
Една част от тях са на Burzum – над 10 различни модела, Dark Funeral около 15 модела, Dark Тhrone около 10 модела, Marduk над 15 модела, Mayhem около 10 модела, Venom - 5 модела, Type O Negative - 7 модела, Korpiklaani, Meshuggah, At The Gates, Bal Sagoth, Beherith, Borknagar, Death, Deicide, Dio, Dissection, Ektomorf, Ensiferum, Fozzy, Gorgoroth, Fear Factory, Finntroll, Immortal, Impaled Nazarine, In Flames, Kalmah, Morbid Angel, Moonspeel, My Dying Bride, Nille, Napalm Death, Norther, Opeth, Over Kill, Posseseed, Rotting Christ, Sacred Reich, Satyricon, Sepultura, Soulfly, Slayer, Testament, Vader, Windir, Wreid, Unleashed, Sarke и много други редки банди. Ежемесечно асортимента се допълва с най-новите модели.

Пръстени и Медальони от Стомана316L с убийствено качество на изработка с черепи, скелети, дяволи, вълци, със смърта, дракони, викинги, змии, прилепи и други ъндърграунд модели.
Кърпи за глава - максимален избор над 400 различни модела с цени по 5 и 10 лева.
Накитници и нашийнищи от Естествена кожа с перфектна изработка - над 600 различни модела с цени от 6 до 10 лева.
Плакати над 200 различни модела с размери 61 х 91 см.
Знамена на групи, с черепи, с вълци и Пиратски над 100 вида.
Катарами за Колани над 300 различни качествени модела Токи.
Връзки за обувки над 400 различни модела - МАКСИМАЛЕН ИЗБОР

В Хевъна може да откриете Невероятни стоки за Подаръци с Перфектно качество продавани Единствено при нас. Малки и големи фигурки с Дракони, змий, различни видове Черепи, скелети, статуи с дявола, пясъчни часовници с образа на смърта, халби за бира с черепи, пепелници с черепи и други Уникални продукти.

В мЕтЪл ХеВъНа се предлагат Ку-Ку стОки и АкСеСоАрИ – закачки, щуротийки, простотийки, номерца, блезници, Маски и други подобни продукти продавани в Ку-Ку мЪгЪзините.

Атрибути за пушене – Наргилета, Въглени, над 30 различни вида аромати, станьоли, Лули – всякакви видове(дървени,метални,стъклени,алуминиеви), Бонгове за пушене – над 100 различни модела, машинки за цигари, хартийки – различни видове от аромати на кокос, портокал, манго, шоколад, череша, ягода, мед, хартийки от пресован тютюн.
Табакери, запалки, машинки за пълнене на цигари и много други.
Най-голям избор в София от Гриндери(мелачки за тютюн)- Метални, акрини, Дървени, алуминиеви, Пластмасови. Гриндери по формата на Череп, Пожарогасител, Часовник, Компас, Спинер както и електрически гриндери.

В Метъл Хевън ще откриете най-голям избор от Качествени черни Панталони със Странични джобове, Камуфлажни панталони, Зелени Underground модели панталони както и други на нормални цени.

Това е само една малка част от стоките който предлага Metal Heaven.

Metalshop ,,METAL HEAVEN''
София
ул.Раковска 187
(След френската гимназия в посока НДК)
Работно Време:
Всеки ден
От 10:00 до 20:00 часа
НЕДЕЛЯ от 10:30 до 18:30 часа
GSM: 0894 692409

мЕтЪл ХеВъН - Максимален избор на стоки и аксесоари на Най-Добрите Цени на пазара.

При покупки на стоки от магазина може да заплатите и с карти: MAESTRO , VISA , MASTER CARD.

Можете да споделите с Нас - управителите на Хевъна какво не ви харесва , какво искате да променим и какво желаете да видите в магазин METAL HEAVEN, още както и да изкажете вашите оплаквания и похвали относно персонала, който Ви обслужва на този e-mail : metalheavengroup@abv.bg

МАГАЗИНЪТ РАБОТИ ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТ 10.30 до 18.00 часа ! ! ! В неделя клиентите на магазина с автомобили спокойно могат да намерат място за паркиране в близост до него на бул.Левски (след тунела) на синята зона, която в неделя е Безплатна, както и в уличките зад Френската гимназия.

 

 

MetalShop METAL HEAVEN

Бургас

ул.Съединение 3

(под Славейковото пазарче)

Работно Време: 10:00 до 18:30

НЕДЕЛЯ – Почивен Ден

Влезте в акаунта си